Cardioloog dr. Mathieu Coeman gaf de aanzet: "Onder het motto van #samentegenCorona en als Ieperlingen willen vrienden van mij graag de medewerkers en het zorgpersoneel van het Jan Yperman Ziekenhuis een hart onder de riem steken. Daarom willen ze de rillette, die ze als lokale producent in Ieper maken, schenken aan de medewerkers van het Jan Yperman Ziekenhuis", aldus dokter Coeman.

Moment van verstrooiing

"We zullen een 300-tal potjes van de BonRill Finest Rillettes Eend schenken en gaan deze actie nog eens herhalen met potjes Veggie Sea Salad, onze veggie variant van de klassieke krabsla. We hopen dat we met onze rillettes een moment van genot en verstrooiing kunnen geven aan de dappere ploeg van het Jan Yperman Ziekenhuis. Ons dapper BonRill team blijft garant staan voor de noodzakelijke productie van voeding. Het is belangrijk dat bedrijven in kritische sectoren niet stilvallen. Together we care!", voegt Caroline Vercauteren van BonRill toe. "We zullen de rillette en toastjes beschikbaar stellen in de cafetaria in een koeltoog", aldus Ine De Cat van de dienst communicatie. (EG)

Cardioloog dr. Mathieu Coeman gaf de aanzet: "Onder het motto van #samentegenCorona en als Ieperlingen willen vrienden van mij graag de medewerkers en het zorgpersoneel van het Jan Yperman Ziekenhuis een hart onder de riem steken. Daarom willen ze de rillette, die ze als lokale producent in Ieper maken, schenken aan de medewerkers van het Jan Yperman Ziekenhuis", aldus dokter Coeman. "We zullen een 300-tal potjes van de BonRill Finest Rillettes Eend schenken en gaan deze actie nog eens herhalen met potjes Veggie Sea Salad, onze veggie variant van de klassieke krabsla. We hopen dat we met onze rillettes een moment van genot en verstrooiing kunnen geven aan de dappere ploeg van het Jan Yperman Ziekenhuis. Ons dapper BonRill team blijft garant staan voor de noodzakelijke productie van voeding. Het is belangrijk dat bedrijven in kritische sectoren niet stilvallen. Together we care!", voegt Caroline Vercauteren van BonRill toe. "We zullen de rillette en toastjes beschikbaar stellen in de cafetaria in een koeltoog", aldus Ine De Cat van de dienst communicatie. (EG)