Filou Oostende heeft gele en zwarte mondmaskers, telkens met twee afbeeldingen van het logo van de club. "Het comfortmasker bestaat uit twee lagen met in het midden een ijzerdraadje om het masker aan te passen aan de neus. De buitenste laag met het ontwerp erop bestaat uit polyester. De binnenste laag is uit microfilament polyester. Dit masker is tot 50 keer wasbaar met zeep of in je wasmachine op 60 graden Celsius", zegt algemeen manager Marie De Clerck. "De producent meldt dat mannen best kiezen voor de maat L, vrouwen voor M en kinderen voor S."

Ook is er een zwart mondkapje van Filou Oostende. ., PR
Ook is er een zwart mondkapje van Filou Oostende. . © PR

Filou Oostende verkoopt de mondmaskers aan 5 euro (inclusief btw) per stuk. "Afhalen in de Versluys|Dôme is op vandaag niet mogelijk. We verzenden de maskers per post en dit kost 3,5 euro per verzending", zegt Marie De Clerck. "Per verkocht mondmasker schenken we 1,6 euro aan Think Pink in de strijd tegen borstkanker."

Geïnteresseerden schrijven de som van het totaalbedrag (je aantal mondmaskers maal 5 euro + 3,5 euro verzending) op de rekening van BCO, met nummer BE91 0689 0967 0976, over. Vermeld daarbij het aantal bestelde maskers, kleur en naam. BCO bezorgt al zijn abonnees en business-seat-houders een gratis exemplaar Vanaf 25 mei verstuurt BCO de pakketten. (PR)

Filou Oostende heeft gele en zwarte mondmaskers, telkens met twee afbeeldingen van het logo van de club. "Het comfortmasker bestaat uit twee lagen met in het midden een ijzerdraadje om het masker aan te passen aan de neus. De buitenste laag met het ontwerp erop bestaat uit polyester. De binnenste laag is uit microfilament polyester. Dit masker is tot 50 keer wasbaar met zeep of in je wasmachine op 60 graden Celsius", zegt algemeen manager Marie De Clerck. "De producent meldt dat mannen best kiezen voor de maat L, vrouwen voor M en kinderen voor S."Filou Oostende verkoopt de mondmaskers aan 5 euro (inclusief btw) per stuk. "Afhalen in de Versluys|Dôme is op vandaag niet mogelijk. We verzenden de maskers per post en dit kost 3,5 euro per verzending", zegt Marie De Clerck. "Per verkocht mondmasker schenken we 1,6 euro aan Think Pink in de strijd tegen borstkanker."Geïnteresseerden schrijven de som van het totaalbedrag (je aantal mondmaskers maal 5 euro + 3,5 euro verzending) op de rekening van BCO, met nummer BE91 0689 0967 0976, over. Vermeld daarbij het aantal bestelde maskers, kleur en naam. BCO bezorgt al zijn abonnees en business-seat-houders een gratis exemplaar Vanaf 25 mei verstuurt BCO de pakketten. (PR)