Rentalift, dat langs de Ciepenstraat in Izegem op de grens met Lendelede is gevestigd, werd in 2000 opgericht door Filip Deschrijvere en zijn vrouw Marleen De Leersnyder. Zij waren nog steeds de drijvende krachten achter het familiebedrijf met in totaal acht medewerkers.

Beste klanten en leveranciers, met heel veel verdriet, maar ook met veel dankbaarheid, melden wij u het overlijden van...

Geplaatst door Rentalift op Maandag 30 maart 2020

Rentalift verhuurt vooral hoogwerkers, schaarliften en verreikers, maar staat ook in voor verkoop en onderhoud.

Filip Deschrijvere, een bonk van man, was de pa van Michiel (22) en Lieze (20). Samen met zijn zoon was hij lid van de Sint-Barbara schuttersgilde in Izegem.

Rentalift, dat langs de Ciepenstraat in Izegem op de grens met Lendelede is gevestigd, werd in 2000 opgericht door Filip Deschrijvere en zijn vrouw Marleen De Leersnyder. Zij waren nog steeds de drijvende krachten achter het familiebedrijf met in totaal acht medewerkers.Rentalift verhuurt vooral hoogwerkers, schaarliften en verreikers, maar staat ook in voor verkoop en onderhoud. Filip Deschrijvere, een bonk van man, was de pa van Michiel (22) en Lieze (20). Samen met zijn zoon was hij lid van de Sint-Barbara schuttersgilde in Izegem.