Fietsenhandelaar uit Oostende lanceert naaktkalender voor het goeie doel

Redactie KW

De opbrengst van de naaktkalender van Gino Carts & Bikes uit Oostende gaat integraal naar de speelotheek ‘Speelmee’. Er zijn nog extra kandidaten welkom.

De kalender zal bij elkaar gekiekt worden op vrijdag 11 en zaterdag 12 december tijdens het tweedaagse event ‘Gino gaat total loss’. “Een jaar of twee geleden postten we eens een ludieke naaktfoto van onszelf op de sociale media”, vertellen zaakvoerders Tom Vanderhoeght en Pat Vermeersch. “We deden dat op onze befaamde ‘Rosita’, een roze bakfiets uit Kopenhagen. De reacties op de sociale media waren opvallend positief, zodat we besloten om daar op termijn nog iets meer mee te doen.”

Dat moment is nu dus gekomen. Klanten, vrienden en fans werden gevraagd om deel te nemen aan dit project, waardoor alle maanden nu al bijna zijn ingevuld. Bevriend fotograaf Pieter Clicteur, bekend van het Filmfestival Oostende en zijn reeks van onderwaterportretten van bekende Vlamingen, bood zich spontaan aan om dit project te ondersteunen.

“Uiteraard zal het een mooie glossy kalender worden, die in elke huiskamer een mooie plek kan krijgen”, zeggen Tom en Pat. “Wie benieuwd is hoe dit allemaal zal verlopen, of zin heeft om ook deel te nemen, is welkom op vrijdag 11 december vanaf 18 uur bij Gino Carts & Bikes.”

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier