Festival For Friends vindt akkoord met stad Menen over gebruik voetbalterreinen

© MPM
Redactie KW

Even was er twijfel, maar Festival For Friends zal ook in 2020 kunnen plaatsvinden op het vierde veld van WS Lauwe. De organisatoren vonden een akkoord met de stad Menen. “Volgend jaar wordt nog grootser en spectaculairder”, kijkt Gaël Agneray al vooruit. Vorige week schonk de organisatie nog een cheque van 1.000 euro aan het goede doel.

Op 1 juni 2019 organiseerden Gaël Agneray, Simon Viane en Kjell Braem hun Festival For Friends. Het minivoetbaltoernooi waaraan 40 ploegen deelnamen is ondertussen uitgegroeid tot een groot event met tal van optredens. De hete temperaturen en de mooie affiche brachten heel wat volk op de been aan de voetbalterreinen van WS Lauwe.

Een deel van de opbrengst werd vorige week geschonken aan Bert Knockaert van de G-voetbalploeg van KV Kortrijk. Hij ontving er een cheque van 1.000 euro. “De rest van de winst wordt opnieuw geïnvesteerd in het festival want we willen volgend jaar nog grootser en spectaculairder uitpakken“, zegt Gaël Agneray.

Het festival annex minivoetbaltornooi vindt ook volgend jaar weer plaats op het vierde terrein van WS Lauwe. “We hebben een akkoord met de stad”, aldus Gaël nog. “Het inzaaien van de terreinen zal begin april gebeuren, op 6 juni 2020 komen wij dan met het festival. Wij kijken er alvast naar uit!” (MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier