Femma Pittem schenkt leden mondmasker voor Moederdag

In een week werden door de kern en enkele leden 200 mondmaskers gemaakt als Moederdagcadeau voor de leden.
Redactie KW

Het bestuur van Femma Pittem wilde er voor zorgen dat Moederdag voor de leden niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Na wat overleg werd besloten aan alle leden een mondmasker te schenken.

Net zoals bij alle andere verenigingen werden ook bij Femma Pittem alle activiteiten afgelast door de coronacrisis. “Het Lentefeest van Femma viel al in het water en ook het Moederfeest van Femma Met Pit is geannuleerd,” vertelt Veronique Raedt.

Met dank aan Lieven Scheire

We wilden dat Moederdag ook in deze coronatijden voor onze leden niet zomaar voorbij zou gaan en besloten hen een cadeautje te geven. Na wat brainstormen werd vorige week tijdens een videoconferentie besloten om mondmaskers te maken. We vonden vlot de kernleden en enkele leden bereid zich aan de naaimachine te zetten om met de gekochte stof mondmaskers te maken. We hebben ons hiervoor gebaseerd op de instructievideo van Lieven Scheire, die online terug te vinden is. We hebben momenteel 165 leden, maar wilden toch ook wat reservemaskers hebben. We zijn dan ook blij dat we er op een week tijd in geslaagd zijn om en bij de 200 mondmaskers te maken. Deze worden komend weekend bij alle leden in de brievenbus gestoken, zodat ze op Moederdag toch een leuk en ook wel nuttig cadeautje zullen hebben.” (JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier