Feestelijke première van Danni & De Ridder in Oostkamp

Op zaterdagavond 24 november vindt de feestelijke première plaats van de heerlijke Two-women-show DANNI & DE RIDDER in GC De Valkaart in Oostkamp.

De twee straffe madammen Danni Heylen en Linda De Ridder toeren momenteel door Vlaanderen met deze heerlijke show. Oostkamp is ook de thuisbasis van schrijfster en inspiratiebron Jacqueline Compernolle, die heel wat sketches schreef.

Eindelijk, twee natuurtalenten samengebracht in een eigentijdse theatershow. Danni Heylen en Linda De Ridder, twee populaire komische topactrices, schitteren samen in een eigentijdse Two-women show. DANNI & DE RIDDER is niet louter een show met sketches, een komische monoloog, een grappige dialoog of een stand-up act. Het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend.

Danni & Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen dat sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen kunnen ontroeren maar ook doen schaterlachen. Wanneer de situaties met een saus van humor worden overgoten, kunnen verscheidene generaties er samen van genieten. Bijna alles was onvervalst grappig en soms herkenbaar gênant. er zat ook 1% rauwe waarheid in die het publiek tussen de lachtranen door ook even deed slikken.

(PADI)

Tickets vanaf 18 euro – Info en tickets : www.theatertainment.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.