Feestcomité Westouter pakt uit met The Masked Singer

Evelien Leeuwerck en Rachel Top van het feestcomité. (foto EF)
Redactie KW

Nu ook de kerstmarkt in Westouter wegvalt, gingen de leden van het feestcomité Westouter rond de digitale tafel zitten om toch maar een of andere coronaproof activiteit te kunnen organiseren voor de Westouternaars tijdens deze tweede lockdown. Het werd The Masked Singer.

Leden van het feestcomité gaan op zoek naar kandidaten die vanuit hun eigen huiskamer onherkenbaar een liedje zingen. “Het is de bedoeling dat een favoriete song wordt gedownload in een karaokeversie om het liedje dan onherkenbaar te brengen. Het opgenomen filmpje stuur je naar ons door en wij posten dat op vrijdagavond op onze Facebookpagina”, vertellen Rachel Top en Evelien Leeuwerck. “Het is natuurlijk zo dat wie deelneemt ook zijn of haar deelname geheim houdt zodat het voor iedereen spannend en leuk blijft. Op onze Facebookpagina kan in een reactie geraden worden wie achter de vermomming zit. De week daarna maken we de naam bekend. Wie wil deelnemen, moet wel in Westouter wonen. Voor kinderen tot 16 jaar organiseren we een kidsversie.”

Fotozoektocht

Het feestcomité haalt de mosterd bij het populaire VTM-programma The Masked Singer. Het feestcomité wil met dit initiatief een vervolg breien aan een eerder met succes en coronaproof evenement, met name de fotozoektocht. “Tijdens de maand augustus en september wandelden heel wat Westouternaars het dorp rond in hun eigen bubbel op zoek naar de foto’s”, weten Rachel en Evelien.

Het feestcomité organiseerde dit jaar nog geen enkele normale activiteit. “Het verhaal begon in juni toen we de kermis afgelasten. Ook ons springdorp met de Belcanto werd geannuleerd. En toch willen we dat onze Westouternaars er de moed in houden. We kijken uit naar hun verdoken identiteit en vooral ook naar hoe goed ze wel kunnen zingen”, besluiten Rachel en Evelien. (MDN)

Wie wil deelnemen aan de Masked Singer Westouter kan mailen naar top.rachel1994@gmail.com of evelien.leeuwerck@telenet.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.