Feest met Willy Sommers na match Rode Duivels in Ingelmunster

Willy Sommers komt naar Ingelmunster. © (foto FODI)
Redactie KW

Tijdens het komende EK zullen de matchen van de Rode Duivels opnieuw op groot scherm te zien zijn in Ingelmunster. Op donderdag 18 juni wordt het extra feest met Willy Sommers.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het OCMW- en gemeentepersoneel had burgemeester Kurt Windels groot nieuws. Hij vertelde over de werkzaamheden waarmee Ingelmunster meerdere jaren werd geconfronteerd, maar ook over de vele feesten die er in 2020 zullen plaatsgrijpen.

In maart wordt er gefeest in Ingelmunster omdat de Oostrozebekestraat officieel wordt geopend. Rond Pasen wordt er terug feest gevierd, want dan gaat de Dorpsbrug officieel open. Maar er is nog meer, want ook dit jaar zal er een groot scherm op het Marktplein staan om de Rode Duivels aan te moedigen tijdens het Europees Voetbalkampioenschap.

Alle hits

“Op zaterdag 13 juni start om 21 uur de eerste wedstrijd tegen Rusland”, zegt burgemeester Kurt Windels. “Op donderdag 18 juni is er vanaf 18 uur de tweede wedstrijd tegen Denemarken. In 2018 hadden we op het Wereldkampioenschap voor de wedstrijd tegen Brazilië zelfs danseressen uit Brazilië uitgenodigd. Met het schepencollege zaten we te brainstormen wat we nu konden aanbieden. Hier kan ik in primeur zeggen dat die donderdag de wedstrijd om 20 uur al gedaan is en dat we daarna een gratis optreden aanbieden van niemand minder dan Willy Sommers. Hij zal al zijn grote hits zingen.”

Tot groot jolijt bij de personeelsleden. Wedden dat het Marktplein in Ingelmunster té klein zal zijn op donderdagavond 18 juni ? (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier