De barbecue op vrijdagavond kon niet doorgaan en de springkastelen en pony's moesten ook al verplaatst worden naar volgend jaar, maar toch werd er feest gevierd en uitgepakt met een mooi programma. In het kader van de Apéro Sundays werd in samenwerking met het gemeentebestuur van Middelkerke op zondag een aperitiefconcert georganiseerd met een uitgebreide bar en de traditionele braadworsten.

Muzikaal werd het aperitiefconcert opgeluisterd door The Jokes. Na The Jokes was het de beurt aan LunaCoustic om de aanwezigen te voorzien van de nodige muzikale ambiance. Alles liep in goede banen en zoals gevraagd hield iedereen zich aan de opgelegde maatregelen in verband met Covid 19. Feest vieren in coronatijden, het kan, en dat werd bewezen in Mannekensvere.

(PBM)

De barbecue op vrijdagavond kon niet doorgaan en de springkastelen en pony's moesten ook al verplaatst worden naar volgend jaar, maar toch werd er feest gevierd en uitgepakt met een mooi programma. In het kader van de Apéro Sundays werd in samenwerking met het gemeentebestuur van Middelkerke op zondag een aperitiefconcert georganiseerd met een uitgebreide bar en de traditionele braadworsten. Muzikaal werd het aperitiefconcert opgeluisterd door The Jokes. Na The Jokes was het de beurt aan LunaCoustic om de aanwezigen te voorzien van de nodige muzikale ambiance. Alles liep in goede banen en zoals gevraagd hield iedereen zich aan de opgelegde maatregelen in verband met Covid 19. Feest vieren in coronatijden, het kan, en dat werd bewezen in Mannekensvere. (PBM)