Fee Tielens (17) uit Avelgem wint ‘Queen of The Models 2019’

Van een 800-tal deelneemsters was Fee de allerbeste.
Redactie KW

De Avelgemse Fee Tielens (17) heeft de prestigieuze wedstrijd ‘Queen of the Models 2019’ gewonnen.

Van een 800-tal deelneemsters was Fee de allerbeste. De finale van de wedstrijd vond plaats op zaterdag 26 oktober, in het Staf Versluyscentrum in Bredene. Acht Vlaamse en Nederlandse meisjes dongen naar de kroon van ‘Queen of the Models’, maar uiteindelijk mocht Fee met het begeerlijke kleinood, een jaarcontract én 2.500 euro naar huis.

“Het was een ongelooflijk spannende dag”, vertelt Fee. “Op voorhand had ik wel het gevoel dat ik veel kans maakte om te winnen. Ik was altijd met alle opdrachten in orde en kreeg goede punten en commentaren van de jury. In de loop van de wedstrijd had ik de meeste van mijn mindere punten ook weg kunnen poetsen. Maar op de finaledag zelf was al die zekerheid een beetje weggesmolten door de stress. Op de catwalk lopen is niet mijn grootste kwaliteit en net dat was onze opdracht tijdens de finale. Heel erg lastig, te meer omdat we de hele dag al hadden zitten repeteren. Gelukkig waren er veel vrienden en familie van mij aanwezig en dat gaf me wel voldoende moed.” (glundert)

Op het einde van de show kwam de grote verlossing. Fee’s naam schalde door de zaal, en de West-Vlaamse schone mocht als winnares plaatsnemen op de troon. “Dat voelde heel goed. Ik heb acht maanden lang mijn uiterste best gedaan en als je dan uiteindelijk die wedstrijd wint en dat kroontje op je hoofd wordt geplaatst, is dat een hele mooie beloning.”

Drukke agenda

Als winnares van ‘Queen of The Models 2019’ komt er nu heel wat af op Fee. “Vooral de eerste maanden zal ik het heel druk hebben. Nu zondag moet ik al aanwezig zijn op de finale van de ‘Miss Elegance- verkiezing, waar ik allicht zal poseren met de winnares van die wedstrijd. Voorts wordt er ook nog een fotoshoot ingepland. Uiteindelijk maak ik nog, samen met de andere twee meisjes die de top drie haalden in ‘Queen of The Models 2019’, een acte de présence bij WithYouTv. Volgend jaar draai ik overigens de hele tijd mee in de organisatie van de editie van 2020. Dat is iets waar ik ook heel erg naar uitkijk”, besluit Fee.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier