FC Beaufort organiseert 1ste Nacht van Gwentje

DJ Gwentje is er helemaal klaar voor. (foto LC) © luc cassiman 0473616028 MIDDELKERKE
Paul Bruneel

Gwentje Bonjé (40) is veruit een van de populairste deejays in de hele regio. Om die populariteit nog meer glans te geven organiseert FC Beaufort Middelkerke op zaterdag 4 december de 1ste Nacht van Gwentje.

De 1ste Nacht van Gwentje vindt plaats in zaal ter Zelte in Slijpe en vangt aan om 20.30 uur. Gwentje Bonjé kwam vorig jaar in het nieuws toen in het voorjaar zijn grote cd-collectie werd gestolen uit zijn garagebox. Er kwam meteen een solidariteitsactie op gang zodat hij verder kon gaan met zijn hobby.

Groot was zijn vreugde toen de scheepvaartpolitie, begin september van vorig jaar, zijn collectie aantrof in een container in de Zeebrugse haven tijdens een onderzoek naar een dievenbende.

Ambiance verzekerd

“Ik was enorm tevreden en ben de politie heel dankbaar”, zegt Gwentje die ondertussen al volop uitkijkt naar de party die zijn naam heeft meegekregen.

Gwentje zorgde er tijdens de lockdownperiode ook voor dat zijn fans en de muziekfanaten niet op hun honger bleven zitten, want hij pakte geregeld uit met een livestream. Hij kreeg enorm veel positieve reacties hierop en heel wat jongeren keken naar zijn optredens via livestream. Ondertussen werkt hij ook digitaal.

“Ik verwacht heel wat vrienden en fan op mijn eerste nacht” zegt Gwentje. “Wees maar zeker dat we voor de nodige ambiance zullen zorgen.” Wie er bij wil zijn kan een ticket kopen in voorverkoop aan 5 euro, de dag zelf betaal je aan de deur 7 euro.

Tickets zijn te verkrijgen via het nummer 0497 45 31 36. En nu maar hopen dat corona geen roet in het eten gooit en dat Gwentje met volle teugen, samen met de fans, kan genieten van de 1ste Nacht van Gwentje. (PBM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier