Fanclub uit Middelkerke reist renner Timothy Dupont een heel jaar achterna

Lokaaluitbaters van de Wembley Bart Storme en Sabine Debaillie. © PBM
Paul Bruneel

In café Wembley in Middelkerke is het hoofdstuk Tom Boonen nu definitief afgesloten. Het bestuur en de leden van die fanclub zetten zich nu in voor kustrenner Timothy Dupont.

Het afgelopen jaar verliep voor wielrenner Timothy Dupont niet zoals verhoopt. Toch slaagde hij er in om drie overwinningen in de wacht te slepen en dat waren niet de minste. Zijn naam prijkt voortaan op de erelijst van de Grote Prijs Jef Scherens in Leuven, de Ereprijs Briek Schotte in Desselgem en het Herfstcriterium van Oostrozebeke.

De volgende twee seizoenen rijdt Dupont voor Wanty-Groupe Gobert en mogelijks zit er bij deze ploeg een deelname in aan de Ronde van Frankrijk.

VIP Parijs-Roubaix

De fanclub van Timothy Dupont zat de afgelopen weken niet stil en maakte een mooi programma op voor 2018. “We starten op zaterdag 27 januari met een nieuwjaarsreceptie in ons lokaal de Wembley”, zegt lokaaluitbater Bart Storme. “Die vindt plaats van 20 tot 22 uur. Alle leden zijn er welkom en wie nog lid wil worden kan dat door 5 euro lidgeld te betalen voor het hele jaar.”

“Mogelijk neemt Timothy Dupont deel aan de Ronde van Frankrijk”

De fanclub heeft dit jaar ook heel wat sportieve plannen. Zo steekt men op 8 april de grens over naar Frankrijk om er Parijs-Roubaix op een originele manier te beleven. Op een boogscheut van het Bos van Wallers kunnen de fanclubleden genieten van een viparrangement dat de hele dag duurt. Op 19 juni wordt de wedstrijd Halle-Ingooigem gevolgd en ook daar valt voor de meegereisde supporters heel wat te beleven. Op zondag 24 juni wordt met de fanbus naar het Belgisch kampioenschap in Binche gereisd en op 15 juli trekt men opnieuw richting Frankrijk om er de rit Arras-Roubaix te volgen.

Het bestuur van de fanclub bestaat uit Peter Germonprez, Johnny Devey, Bart Storme, Patrick Steen en Daniel Haezebaert. Lokaaluitbaters van de Wembley in de Leopoldlaan 208 in Middelkerke zijn Bart Storme en Sabine Debaillie.

(PBM)

Wil je lid worden van de fanclub, surf dan naar www.fanclubtimothydupont.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.