FamilyRadio begroet ook klinkende namen op 24 en 31 juli in De Kippe in Merkem

Bandit en Mieke werken al langer dan vandaag samen, maar helaas moeten ze de release - door Covid - van hun cd 'Samen' uitstellen. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

Het eerste zomerterras van FamilyRadio in De Kippe in Merkem was een groot succes. Op vrijdagnamiddag 17 juli zat het terras vol met muziekfanaten, die kwamen luisteren naar bekende artiesten die een babbel sloegen met presentator Paul Bruna en ook een liedje zongen.

Intussen maakte FamilyRadio ook de namen bekend van de artiesten die op vrijdag 24 en ook op vrijdag 31 juli aanwezig zullen zijn. Op vrijdag 24 juli neemt presentator Paul Bruna een interview af van Freddy Davis, Juul Kabas, John Horton, Gregory, Toni Servi, Eddy Smets, Michael Lanzo, Eric Flanders, Ingrii, Andy Reivan en Koen Dewulf. Op vrijdagnamiddag 31 juli staan volgende artiesten op de aanwezigheidslijst : Kurt Crabbé, Chris Clark, Yves Segers, Lisa Del Bo, De Jongens, Mieke en Bandit, LunaCoustic, Nick, Kevin en Romina, Ron Vanhoof, Sofie en Garry Hagger.

Vanaf 11.30 uur is het voor de fans mogelijkheid om te eten in De Kippe, maar men moet wel vooraf reserveren. Er zijn voldoende afstand zijn tussen de tafels en alle opgelegde veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Om 14 uur beginnen de opnames van het radioprogramma. Die opnames duren tot 18 uur. (PADI)

Reserveren voor maaltijd : 051 544 048 – dekippe.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.