Familiepark Aviflora dan toch gesloten

De meeste mensen begrepen niet wat er was gebeurd. Iedereen sloeg nog een praatje op de parking, waarna men vertrok. (Foto?s FODI)
Redactie KW

Marnick Goossens van het Familiepark Aviflora kreeg vandaag het bezoek van een curator, waarna zijn zaak in Ingelmunster dan toch (enkel ?) vandaag werd gesloten ‘wegens uitzonderlijke omstandigheden’

Tegen de middag sijpelde het nieuws binnen dat het Familiepark Aviflora vandaag niet meer open mocht gaan. In de namiddag kwamen trouwe bezoekers voor de dansnamiddag van heinde-en-verre af om zich te amuseren, maar iedereen stond voor een gesloten deur. Niemand kon nog binnen.

“Spijtig, heel spijtig voor de zaakvoerder”, zei een senior. “We kwamen hier graag en genoten van onze wekelijkse dansnamiddag”, sprak een andere heer van buiten Ingelmunster, die iedere week de verplaatsing maakt naar de Brigandsgemeente. “We zullen dan maar ons gras gaan afrijden in plaats van hier te staan”, zei een andere persoon tegen ons. Marnick konden we telefonisch niet bereiken, maar van een naast contact kregen we te horen dat de curator de zaak sloot wegens financiële problemen en dat het Familiepark Aviflora zeker en vast al blijkbaar tot komende maandag gesloten blijft. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.