Familie van verongelukte Victor Mourisse op zoek naar zijn polshorloge

De familie van Victor Mourisse, de zoon van burgemeester Stephan Mourisse uit Vleteren, mist nog altijd de polshorloge van de verongelukte jongeman.

Victor Mourisse (Foto Facebook)

Victor kwam na een verkeersongeval op zondagmorgen 20 april rond 6.30 uur langs de A19 in Geluveld om het leven. Zowat al zijn persoonlijke spullen uit zijn BMW kwamen opnieuw bij de familie terecht, behalve zijn manchetknopen én zijn polshorloge. “Die manchetknopen, daar hechten we niet zoveel belang aan, maar dat horloge heeft een bijzonder emotionele waarde”, vertelt Stephan Mourisse. “Het was een horloge van mij, een Breitling van ongeveer 25 jaar oud, die ik een tijd geleden cadeau had gedaan aan Victor. Hij was er bijzonder aan gehecht, soigneerde dat horloge als geen ander en zou ze in geen geval ooit verliezen. We hebben alle mogelijkheden uitgeput om dat horloge terug te vinden. Zelfs werd er met vijf man gedurende vele uren langs de berm gezocht met metaaldetectoren. Ik hoop dat de horloge ooit ergens uitkomt en dat ik die met trots kan geven aan mijn jongste zoon Emile. Hij vraagt er mij ook wekelijks naar.”

Eerlijke vinder gezocht

Wie het horloge met Romeinse cijfers en nog drie kleinere chronometers op de wijzerplaat terugvindt, mag het bezorgen in het notariskantoor van Mourisse in Roesbrugge-Haringe, Prof. O. Rubbrechtstraat 6 of bij de burgemeester thuis in Westvleteren, Kallestraat 18. “De vinder zal met open armen ontvangen worden,” aldus nog burgemeester Mourisse.

(AHP)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.