"Naast mijn werk in de firma Haco had ik met mijn vrouw Godelieve Depuydt ook nog een aantal andere activiteiten", zegt Roger Havegeer. "Een ervan was allerlei loten goederen opkopen om dan weer te verkopen. Vorig jaar kocht ik een lot mondmaskers aan het Rode Kruis. Die lagen nog altijd opgestapeld in het bedrijf zonder dat ik al wist wat er mee zou gebeuren. Toen ik hoorde dat er door de coronacrisis een tekort was aan mondmaskers besloten mijn vrouw en ik, samen met onze zonen Kurt, Mario en Frank, er 35.000 weg te schenken aan het AZ Delta en 5.000 aan de Sint-Jozefskliniek in Izegem."

Niet verkopen

"In het AZ Delta ken ik dokter Patrick Vuylsteke heel goed. Hij is zelfs familie omdat zijn zoon Thomas getrouwd is met mijn kleindochter Julie Havegeer. Iemand deed ook al een bod van een halve euro per stuk als we ze zouden verkopen. Maar ons familie wilde dat niet. Vorig jaar onderging ik een zware operatie in het AZ Delta en ik werd er onder andere door dokter Vuylsteke, zijn team en het personeel heel goed verzorgd. Ik ben ze daar ook heel dankbaar voor en kan zo eens iets terugdoen."

5.000 mondmaskers gaan naar de Sint-Jozefskliniek in Izegem, waarmee de directie uiteraard heel blij is. Zoon Kurt is goed bevriend met chirurg Alex Vandenberghe uit de Sint-Jozefskliniek in Izegem. "En daar overhandig ik deze namiddag (woensdag, red.) de mondmaskers", zegt Kurt. "We zijn met de familie ook nog aan het kijken aan wie we de nog resterende mondmaskers zullen schenken."

"De Sint-Jozefskliniek is heel erkentelijk voor deze ondersteuning en dankt de familie Havegeer", zegt Steve Lervant, directeur Zorg van de Sint-Jozefskliniek, tot slot.

(IB)

"Naast mijn werk in de firma Haco had ik met mijn vrouw Godelieve Depuydt ook nog een aantal andere activiteiten", zegt Roger Havegeer. "Een ervan was allerlei loten goederen opkopen om dan weer te verkopen. Vorig jaar kocht ik een lot mondmaskers aan het Rode Kruis. Die lagen nog altijd opgestapeld in het bedrijf zonder dat ik al wist wat er mee zou gebeuren. Toen ik hoorde dat er door de coronacrisis een tekort was aan mondmaskers besloten mijn vrouw en ik, samen met onze zonen Kurt, Mario en Frank, er 35.000 weg te schenken aan het AZ Delta en 5.000 aan de Sint-Jozefskliniek in Izegem.""In het AZ Delta ken ik dokter Patrick Vuylsteke heel goed. Hij is zelfs familie omdat zijn zoon Thomas getrouwd is met mijn kleindochter Julie Havegeer. Iemand deed ook al een bod van een halve euro per stuk als we ze zouden verkopen. Maar ons familie wilde dat niet. Vorig jaar onderging ik een zware operatie in het AZ Delta en ik werd er onder andere door dokter Vuylsteke, zijn team en het personeel heel goed verzorgd. Ik ben ze daar ook heel dankbaar voor en kan zo eens iets terugdoen."5.000 mondmaskers gaan naar de Sint-Jozefskliniek in Izegem, waarmee de directie uiteraard heel blij is. Zoon Kurt is goed bevriend met chirurg Alex Vandenberghe uit de Sint-Jozefskliniek in Izegem. "En daar overhandig ik deze namiddag (woensdag, red.) de mondmaskers", zegt Kurt. "We zijn met de familie ook nog aan het kijken aan wie we de nog resterende mondmaskers zullen schenken.""De Sint-Jozefskliniek is heel erkentelijk voor deze ondersteuning en dankt de familie Havegeer", zegt Steve Lervant, directeur Zorg van de Sint-Jozefskliniek, tot slot.(IB)