Het overlijden aan een hersentumor van Dieter De Cauderlier in, 2017 zette veel in beweging. Om de haverklap zijn er initiatieven, groot en klein, om fondsen in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hersentumoren.

Steven Deleersnyder: "Wij hadden echt niet verwacht dat dit vierduizend euro zou opbrengen." De zus van Dieter nam het bedrag in ontvangst op het centrale depot van het op en top Deerlijks bedrijf. "Dit zal zeker goed worden besteed," zei zus Phyline met grote dankbaarheid.

(MV)

Het overlijden aan een hersentumor van Dieter De Cauderlier in, 2017 zette veel in beweging. Om de haverklap zijn er initiatieven, groot en klein, om fondsen in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hersentumoren.Steven Deleersnyder: "Wij hadden echt niet verwacht dat dit vierduizend euro zou opbrengen." De zus van Dieter nam het bedrag in ontvangst op het centrale depot van het op en top Deerlijks bedrijf. "Dit zal zeker goed worden besteed," zei zus Phyline met grote dankbaarheid. (MV)