Maar meteen is er een domper gezet op het sportieve: Noël Casteleyn, de provinciale coördinator van de competitie, is overleden. Noël was één van de pioniers van het volleybal in zijn thuisgemeenteArdooie.

"Eerst was hij actief als speler en later als scheidsrechter", vertelt Staf Pynnaert van Arvo volley, die samen met Noël aan het roer stond. "Toen Maurice Maeseele de coördinatie overliet, nam Noël deze omvangrijke taak op zich. Speelkalender opstellen, rangschikking opmaken, contacten met Falos en de verschillende ploegen onderhouden... nu pas beseffen wij de harde werkkracht van Noël voor onze recreatieve sport."

(JM)

Maar meteen is er een domper gezet op het sportieve: Noël Casteleyn, de provinciale coördinator van de competitie, is overleden. Noël was één van de pioniers van het volleybal in zijn thuisgemeenteArdooie. "Eerst was hij actief als speler en later als scheidsrechter", vertelt Staf Pynnaert van Arvo volley, die samen met Noël aan het roer stond. "Toen Maurice Maeseele de coördinatie overliet, nam Noël deze omvangrijke taak op zich. Speelkalender opstellen, rangschikking opmaken, contacten met Falos en de verschillende ploegen onderhouden... nu pas beseffen wij de harde werkkracht van Noël voor onze recreatieve sport."(JM)