FAISAL : Debuutsingle ‘Some Time Alone’ krijgt Zoom-videoclip feat. Average Rob, Kat Kerkhofs…

© Universal Music
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Artiest en producer FAISAL – die het nachtleven serveert met de meest funky en zwoele beats – producete in het verleden al voor o.a. Baloji, THE SUBS en J. Bernardt, maar brengt vanaf heden ook muziek uit onder zijn eigen naam. Voor zijn eerste single ‘Some Time Alone’ deed hij een beroep op zijn goede vriend en ‘Abattoir Anvers’-huisgenoot Glints.

FAISAL groeide op tussen de seventiesplaten van zijn vader, maar heeft zijn eigen muzikale smaak verder ontdekt en uitgediept. Van soul tot hip hop over disco : de Belgische artiest en producer is vooral bekend omwille van zijn veelzijdigheid in muziek en deinst er niet voor terug om verschillende genres door elkaar te draaien. In 2016 werd hij verkozen tot beste dj tijdens de Red Bull Elektropedia Awards. Hij is ook gewezen StuBru-dj en ex-sidekick van presentator Otto-Jan Ham in De Ideale Wereld. Daarnaast is hij een graag geziene muziekmenner op alle grote festivals en verschillende clubs over het hele land. Sinds kort is FAISAL getekend bij Top Notch Belgium als artiest en producer. Naast zijn dj-werk concentreert hij zich vooral op het uitbrengen als producer van eigen muziek. Met zijn eigen stijl, creativiteit en vooral zijn grote liefde voor muziek, gaat hij de uitdaging aan om met verschillende artiesten samen te werken.

Bij die nieuwe song hoort een videoclip, opgenomen tijdens de COVID-19 maatregelen. Geheel toepasselijk in Zoom-meeting modus. Fans en liefhebbers konden een paar uur voor release van de single ook aansluiten bij een releaseparty via dezelfde videobel-app. Deze Zoom Party Crashers zijn te zien in de clip, naast een resem bekendere gezichten zoals Glints, Yong Yello, Average Rob, Kat Kerkhofs, Flowindey, Chrostin, Mous Lamrabat, Hakim Chatar en Jolien Roets. (PADI)

https://www.youtube.com/watch?v=d_pdrb_x56g

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten