Ezelsbierpaté voor een nieuwe keuken voor De Drie Wijzen

Aangezien de keuken in De Drie Wijzen dringend aan een grondige renovatie toe is, springt de Orde van de Ezel voor hen in de bres om geld in te zamelen. Via een drietal verschillende cadeauverpakkingen die zullen verkocht worden, wil de Orde van de Ezel op die manier het nodige geld bijeen brengen om deze renovatie te kunnen uitvoeren. © BRU
Redactie KW

Wie regelmatig een bezoekje brengt aan De Drie Wijzen zal ongetwijfeld al opgemerkt hebben dat de aanwezige keuken dringend aan vervanging toe is. Daarnaast dringt zich eveneens vernieuwing op om te kunnen blijven voldoen aan de eisen van deze tijd, maar vooral om de mensen met een beperking binnen De Drie Wijzen een aangenamer en meer comfortabele werkomgeving te bieden.

“Aan de renovatie die voorgesteld wordt hangt een prijskaartje van 11.000 euro vast”, vertelt Bert Demeulemeester van de Orde van de Ezel. “Voor dit bedrag wordt er onder meer een nieuwe vloer, frigo’s, een afwasmachine, een inox werktafel en een koffiemachine voorzien.”

“Daarnaast worden er ook kasten bijgemaakt en krijgt de bar een nieuwe inrichting. Een groot deel daarvan zal gefinancierd worden door de Drie Wijzen zelf, maar ook de Orde van de Ezel en de harmonie Moed en Vlijt uit Kuurne willen daarbij hun duit in het zakje doen”.

Twee pakketjes

In de winkel van de Drie Wijzen zijn er nu twee verschillende pakketjes te koop, waarvan de opbrengst wordt geschonken aan het project. In het eerste pakket die er wordt aangeboden zit er Ezelsbier, Steenezel en Ezelsbierpaté, terwijl het tweede pakket Ezelsbier, een bloempotje en tapenade van de Achtkanter bevat.

Wie een van deze twee pakketjes wenst aan te kopen betaalt 10 euro per pakket. Nu al gingen er zo’n 150 pakketjes over de toonbank, maar naast de Drie Wijzen worden de pakketjes ook door de vrijwilligers van de Drie Wijzen aangeboden op de kerstmarkt die plaats heeft op 15 december en op de Boelbeurs die plaatsvindt op 10 november. De werkzaamheden zelf voor de nieuwe keuken gaan van start in januari 2019. (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier