Raf & Ginette kamperen tijdens de Roeselaarse Batjes aan De lange giraf. Speciaal voor de gelegenheid brachten ze met 'Raf & Ginette' een eigen single uit. Zowel op zaterdag 22 als zondag 23 juni zullen ze het liedje minstens een keer per uur ten berde brengen.

"Het liedje heeft een disco tune dat zeker in je hoofd blijft hangen", verklapt Ginette al. "De mensen moeten na een bezoek aan ons een pak gelukkiger naar huis gaan", aldus Dj Raf.

Zaterdag waren er de opnames van hun videoclip op enkele herkenbare plaatsen in Roeselare. Een kleine twee weken voor het feest van het jaar in Roeselare, de Batjes, laten ze de clip op de wereld los.

Lees hier alles over hoe Raf en Ginette elkaar leren kennen hebben.

(TD)

Raf & Ginette kamperen tijdens de Roeselaarse Batjes aan De lange giraf. Speciaal voor de gelegenheid brachten ze met 'Raf & Ginette' een eigen single uit. Zowel op zaterdag 22 als zondag 23 juni zullen ze het liedje minstens een keer per uur ten berde brengen."Het liedje heeft een disco tune dat zeker in je hoofd blijft hangen", verklapt Ginette al. "De mensen moeten na een bezoek aan ons een pak gelukkiger naar huis gaan", aldus Dj Raf. Zaterdag waren er de opnames van hun videoclip op enkele herkenbare plaatsen in Roeselare. Een kleine twee weken voor het feest van het jaar in Roeselare, de Batjes, laten ze de clip op de wereld los. Lees hier alles over hoe Raf en Ginette elkaar leren kennen hebben.(TD)