Op 25 september 2018 werd de ex-speler van Club Brugge op de N31 geflitst aan een gecorrigeerde snelheid van 161 kilometer per uur, terwijl 90 per uur de toegelaten maximumsnelheid is. Bovendien werd hij volgens het openbaar ministerie al drie keer eerder veroordeeld voor forse snelheidsovertredingen.

De verdediging legde uit dat Fadiga beseft dat hij in de fout ging. Volgens zijn advocaat mispakte hij zich aan de maximumsnelheid omdat de Expresweg in het verlengde ligt van de autosnelweg E403. De politierechter wierp op dat de ex-voetballer beter zelf naar de rechtbank zou komen om uit te leggen dat hij zijn leven wil beteren.

(BELGA)

Op 25 september 2018 werd de ex-speler van Club Brugge op de N31 geflitst aan een gecorrigeerde snelheid van 161 kilometer per uur, terwijl 90 per uur de toegelaten maximumsnelheid is. Bovendien werd hij volgens het openbaar ministerie al drie keer eerder veroordeeld voor forse snelheidsovertredingen.De verdediging legde uit dat Fadiga beseft dat hij in de fout ging. Volgens zijn advocaat mispakte hij zich aan de maximumsnelheid omdat de Expresweg in het verlengde ligt van de autosnelweg E403. De politierechter wierp op dat de ex-voetballer beter zelf naar de rechtbank zou komen om uit te leggen dat hij zijn leven wil beteren.(BELGA)