Europalaan is mooist versierde kerststraat in Deerlijk

De groep buren die samen met de organisatoren de regen trotseerde om de kerstmuts aan te trekken en te genieten van de prijs. © MV
Redactie KW

Het orgelpunt van de kerstanimatie ‘Odeerlijk’ werd geplaatst in de Europalaan. Deze dynamische buurt werd donderdagavond bekroond met 400 euro aan waardebons voor de mooist versierde ‘kerststraat’.

Wij hebben een traditie in onze Europalaan om met velen kerstversiering aan te brengen. Dit jaar namen wij daarmee deel aan de vraag van ‘Odeerlijk’ en wij zijn gelukkig met de 400 euro aan waardebons.”, vertelt Sofie terwijl zij met enkele buren geniet van de geïmproviseerde ‘regenreceptie’ aan haar woning.

In het begin van de straat staat er een mooie kerststal met licht in de stal en lichtjes in de bomen. Jeroen Vandenberghe van Odeerlijk: “Wij hadden zo’n 120 deelnemende handelaars. Er waren op de zaterdagen kerstmannen in de winkels en straten en er waren vier kerstworpen die veel volk op de been brachten. Hier in de Europalaan kan de buurt er door de regen niet meteen met z’n allen genieten, maar dit komt nog wel.”

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier