Europahal in Tielt wordt groot indoorspeelplein voor kids om goed doel te sponsoren

Redactie KW

Op zondag 3 juni van 14 tot 17 uur organiseert KKF & Co een Kidsdag in de Europahal. Dat evenement sluit het werkjaar ten voordele van het Kinderkankerfonds UZ Gent af. Het bedrag dat KKF & Co in de voorbije tien maanden vergaarde, zal in augustus persoonlijk aan professor Yves Benoit overhandigd worden.

Cindy en Leen Wielfaert organiseerden talrijke evenementen om geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds van het Universitair Ziekenhuis in Gent. Komende zondag 3 juni tovert KKF & Co de Europahal om in een indoorspeelplein voor kids. In de inkomhal kunnen volwassenen kuieren op het terras, terwijl de allerkleinsten onder hun toezicht spelen in het mini-springkasteel. Elk kind kan zijn of haar gezichtje voor 1 euro laten grimeren tot een look-a-like van zijn of haar grootste held.

In de grote zaal verrast een echt indoor speelparadijs met springkastelen, sjoelbakken en steltenloopspelen elke jongere. Wie tien spelen afstempelt op de kaart met 10 vakjes aan 10 euro ontvangt een goodiebag met leuke gadgets geschonken door ondernemingen uit de regio. KKF & Co kan dit alles organiseren met de hulp van vele sponsors en vrijwilligers. Bijzondere dank gaat naar de bv’s die zich onvoorwaardelijk engageren.

Op de foto met bv’s

Zondag geeft Ricardo Oliveira Ferreira om 15 uur een dansworkshop met zijn dansschool Dançar. Margot Herremans alias Hanne uit Familie komt op bezoek en Filip D’Haeze van Swoop en Ment TV is er ook bij. Het drietal signeert en laat zich graag opmaken met allerhande kledij en gadgets uit de verkleedkoffer, die gratis ter beschikking staat voor de fotoboot en selfies. Fun verzekerd en direct je eigen foto mee naar huis.

Aan gebak, ijs en cupcakes, zelfs een foodtruck met braadworsten, hamburgers en panini’s kan elke hongerige aanschuiven. Alle opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds UZ Gent. De deuren gaan zondag open om 13.30 uur.

(VVC)

Info en inschrijven kan op kkfenco@gmail.com of 0473 46 87 95 en 0475 28 89 37.