Essevee schenkt 200 paasmaaltijden aan Waregemse zorgverleners

Kapitein Davy De Fauw levert de paasmenu's van sterrenchef David Bertolozzi af in woonzorgcentrum de Meers. © (Foto DJW)
Redactie KW

Paaszondag 2020 was voor 200 Waregemse zorgverleners in woonzorgcentrum de Meers en ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes die met veel passie en geduld coronapatiënten verzorgen toch een beetje een bijzondere dag.

Daarvoor zorgde SV Zulte Waregem die bij sterrenchef David Bertolozzi van de gelijknamige bistro in het Regenboogstadion tweehonderd paasmenu’s had besteld om die aan de zorgverleners te schenken. Dat waren er honderd voor De Meers en honderd voor Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes. Davy De fauw, kapitein van Essevee, overhandigde samen met burgemeester Kurt Vanryckeghem en schepen plus voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Zorg (OCMW) Joost Kerkhove de pakketten aan de keukenmedewerkers. Zij hielpen de menu’s mee in de koelkasten deponeren. Tegelijk raakte bekend dat Essevee in het teken van de zorg een speciale thuiswedstrijd in het Regenboogstadion plant eens de omstandigheden dat zullen toelaten.

(DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier