Vandaag stelde Ertebrekers een optreden voor donderdag 7 maart 2019 in de Ancienne Belgique in Brussel in het vooruitzicht. De dag erop verschijnt de opvolger van de goed onthaalde eerste cd 'Otel'.

Spilfiguur van Ertebrekers is Flip Kowlier, die nochtans niet de leadzanger is van het drietal. Hij speelt gitaar en bas en verzorgt ook backings. Frontman is Jeffrey Bearelle. Ook Peter Lesage (toetsen en elektronica) maakt deel uit van het driespan. Live krijgen ze nog versterking van drummer Karel De Backer.

Ertebrekers staat voor zomerse klinkende, in funk en soul gedrenkte pop en teksten met een knipoog. In februari 2016 haalden ze de Ultra Top 50 met het catchy 'De Zji'. Ook 'Party Too Much' en 'Eva Mendes' verschenen op single en werden op -tig (zomer)festivals meegebruld.

Tickets voor de show in onze hoofdstad kun je nu al aankopen via de site van de AB: www.abconcerts.be.

(SVV)

Vandaag stelde Ertebrekers een optreden voor donderdag 7 maart 2019 in de Ancienne Belgique in Brussel in het vooruitzicht. De dag erop verschijnt de opvolger van de goed onthaalde eerste cd 'Otel'.Spilfiguur van Ertebrekers is Flip Kowlier, die nochtans niet de leadzanger is van het drietal. Hij speelt gitaar en bas en verzorgt ook backings. Frontman is Jeffrey Bearelle. Ook Peter Lesage (toetsen en elektronica) maakt deel uit van het driespan. Live krijgen ze nog versterking van drummer Karel De Backer.Ertebrekers staat voor zomerse klinkende, in funk en soul gedrenkte pop en teksten met een knipoog. In februari 2016 haalden ze de Ultra Top 50 met het catchy 'De Zji'. Ook 'Party Too Much' en 'Eva Mendes' verschenen op single en werden op -tig (zomer)festivals meegebruld.(SVV)