KSA Torrewachters maakte het nieuws zelf bekend op de Facebookpagina.

"Sommige leiders zijn noodgedwongen en voor hun eigen veiligheid in quarantaine geplaatst, omdat deze in contact gekomen waren met een positieve besmetting. Met de gehele leidingsploeg hebben we dan ook unaniem beslist om de activiteit van deze zaterdag af te gelasten, omdat we natuurlijk ook geen risico's willen nemen voor de veiligheid van uw eigen zoon. Door onze werking met bubbels tijdens de activiteiten en vergaderingen hopen we natuurlijk dat we hier corona een halt kunnen toeroepen."

"De leden die niet persoonlijk zijn gecontacteerd, hoeven zich geen zorgen te maken en moeten niet getest worden. We houden jullie zeker op de hoogte van de evolutie van de situatie, via mail en via onze facebook pagina. Bij vragen kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!"

KSA Torrewachters maakte het nieuws zelf bekend op de Facebookpagina."Sommige leiders zijn noodgedwongen en voor hun eigen veiligheid in quarantaine geplaatst, omdat deze in contact gekomen waren met een positieve besmetting. Met de gehele leidingsploeg hebben we dan ook unaniem beslist om de activiteit van deze zaterdag af te gelasten, omdat we natuurlijk ook geen risico's willen nemen voor de veiligheid van uw eigen zoon. Door onze werking met bubbels tijdens de activiteiten en vergaderingen hopen we natuurlijk dat we hier corona een halt kunnen toeroepen.""De leden die niet persoonlijk zijn gecontacteerd, hoeven zich geen zorgen te maken en moeten niet getest worden. We houden jullie zeker op de hoogte van de evolutie van de situatie, via mail en via onze facebook pagina. Bij vragen kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen!"