Emily uit Ardooie zet alle zeilen bij voor het kroontje van Miss België

Redactie KW

Emily Van Eeckhoutte zit in de laatste rechte lijn om haar kandidatuur voor het kroontje van Miss België kracht bij te zetten. Als Miss West-Vlaanderen neemt ze deel aan deze wedstrijd waarvan de finale doorgaat op 12 januari.

Het zijn drukke tijden voor Emily. Overal waar ze verschijnt komt ze over als een vlotte en dynamische jonge dame en een uitstekende ambassadeur voor de provincie waarvan ze Miss geworden is. Het lijkt er nu op dat Ardooie goede lucht of grond heeft om Miss te worden, want 33 jaar gelden werd de Ardooise Kathy Vanhulle verkozen tot Miss Benelux.

Het Ardooise thuispubliek wil ook wat. Daarom richten Emily en haar entourage een eetfestijn in op 14 december in de Ark aan de Melkerijstraat in Ardooie.

Goe Bezig

De Ardooise coverband Goe Bezig zal er bij zijn voor de muzikale omlijsting. Er is verder een grote tombola voorzien. Op het menu staat een lekkere kip met frietjes en dit wordt je geserveerd voor 17,5 euro. Kinderen tot 12 jaar komen aan tafel voor 10 euro.

Dit eetfestijn is de aanloop naar de spannendste dag uit het leven van Emilie en haar familie, die alles van nabij mee beleeft. Vader Mario is samen met de moeder ongetwijfeld de grootste supporter. Op de dag van de verkiezing legt hij ook een bus in waarop nog enkele plaatsen ter beschikking zijn. Je kan meereizen en de bus vertrekt op de Markt in Ardooie om 16.00 uur. Een belletje naar Mario en je zit zo op de bus waar momenteel nog een viertal vrije plaatsen zijn. Reserveren doe je op 0474/47 37 50.

Mario: “Maar belangrijk zijn ook de stemmen die Emily op voorhand kan krijgen. Je doet dit per SMS op 6665 en je kiest voor MB30.” De SMS berichten bepalen voor één derde de uitslag van de verkiezing van Miss België. West-Vlaanderen kan dus mee spurten naar het kroontje.

Reserveren voor het eetfestijn doe je op bovenstaand telefoonnummer of via mail op mariovaneeckhoutte@hotmail.com.

(JM)