Ze houdt van haar zelfstandigheid. Die laat haar toe om een jeans met gescheurde knieën te dragen, wanneer ze voor de rest stevig ingepakt zit.

Emily is jong, speels en goedlachs. Haar vader is Franstalig, woont in Moeskroen. Ze is opgegroeid in Avelgem. Daar onderging haar taal nogal wat Oost-Vlaamse invloeden. "Maar geen mooier dialect dan het West-Vlaams," zegt ze.

Ze gaat naar "skole" in Gent. Daar zit ze in haar eerste jaar criminologie. Een richting die ze koos nadat ze Alain Remue had horen spreken. Ooit hoopt ze deel uit te maken van de cel Vermiste Personen. Ze wil ook graag met criminelen werken. Nee, Emily heeft zeker geen slag van de moulin gehad.

Ze houdt van haar zelfstandigheid. Die laat haar toe om een jeans met gescheurde knieën te dragen, wanneer ze voor de rest stevig ingepakt zit.Emily is jong, speels en goedlachs. Haar vader is Franstalig, woont in Moeskroen. Ze is opgegroeid in Avelgem. Daar onderging haar taal nogal wat Oost-Vlaamse invloeden. "Maar geen mooier dialect dan het West-Vlaams," zegt ze.Ze gaat naar "skole" in Gent. Daar zit ze in haar eerste jaar criminologie. Een richting die ze koos nadat ze Alain Remue had horen spreken. Ooit hoopt ze deel uit te maken van de cel Vermiste Personen. Ze wil ook graag met criminelen werken. Nee, Emily heeft zeker geen slag van de moulin gehad.