Emily Lanssens uit Roeselare deelt haar passie voor Spaanse babykledij in eigen webshop

Emily Lanssens: "Vooral de mode voor jongens is in Spanje helemaal anders dan hier." (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

Onlangs begon Emily Lanssens (30) met ‘Baby Boutique’. Een eigen webshop waarbij ze focust op Spaanse babykledij en handgemaakte accessoires.

Voor haar vaste job als commercieel verantwoordelijke bij Home Maid is Emily heel vaak onderweg. Al tien jaar woont ze met haar man Jelle Borteel in Roeselare. “Eigenlijk heb ik altijd al iets willen doen met baby’tjes en kinderen”, klinkt het bij deze fiere mama van Valentina en Lionel.

Haar zoontje was trouwens de eerste baby die in de nieuwe campus van AZ Delta geboren werd. “Ik ben een grote fan van zuiderse temperaturen en een nog grotere fan van Spaanse baby- en kindercollecties. Omdat we in Spanje een appartement hebben, verblijven we daar ook vaak. Een paar maanden geleden ben ik bevallen en dan ga je sowieso meer op zoek naar kinderboetiekjes. De gekende merken vind je bij ons ook wel terug maar die typisch Spaanse kinderkledij is hier niet te vinden. Vooral de mode voor jongens is daar helemaal anders dan in België. Tijdens de coronacrisis merkte ik dat mensen geneigd zijn om vlugger iets online te bestellen. Hierdoor kwam ik op het idee om zelf met een webshop te beginnen. Mijn artikelen zijn vaak handgemaakt in kleine Spaanse fabriekjes en de collectie zelf vind ik heel tof. Hier heb ik mijn vaste leveranciers en uiteraard ben ik ter plaatse veel gaan ontdekken. Ik wil ook qua prijs kwaliteit goed zitten. Het zal voor mij wat zoeken worden maar de positieve respons op mijn sociale mediakanalen zijn alvast hoopvol”, zegt Emily.

Exclusief

“Mensen kennen vaak de merken maar weten niet waar ze dit kunnen aankopen en dat is nu net mijn sterkte. De focus ligt op exclusieve Spaanse merken voor pasgeborenen en baby’tjes tot twee jaar. Daarnaast vind je bij mij ook accessoires zoals handgemaakte haarspeldjes of haarbanden, mutsen, sjaaltjes en strikjes.” (KK)

Meer info vind je op www.babyboutique.be of neem een kijkje op de Facebook- en Instagram-pagina ‘Casa di Valentina’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier