Els begint met haar eigen winkel in Meulebeke

(foto Luc)
Redactie KW

Zelfs in volle coronacrisis getuigen onze ondernemers nog van heel wat creativiteit. Zo startte Els Vanwynsberghe met een eigen winkel gespecialiseerd in dames-, heren- en kinderondergoed op de Markt 18 in Meulebeke.

Els Vanwynsberghe is in Meulebeke zeker geen onbekende. Twintig jaar lang runde zij samen met haar echtgenoot Peter Martens een verzekeringskantoor. In juni 2016 vond ze het echter de hoogste tijd voor een drastische carrièrewissel.

“Na twintig jaar kantoorwerk had ik echt nood aan iets anders”, vertelt Els. “Ik wilde iets nieuws beginnen waar ik eveneens van het sociaal contact kon genieten maar dan in een breder perspectief. Ik besloot, na overleg met mijn echtgenoot, om een zaak op te starten. Ik ben gespecialiseerd in dames-, heren- en kinderondergoed en trek daarmee naar de wekelijkse markten. Zo sta ik nu op woensdagvoormiddag afwisselend op de markt in Aalter en in Kuurne. De donderdag is Harelbeke aan de beurt en op vrijdag doe ik Oostrozebeke aan.”

Els verkoopt hoogkwalitatieve merken zoals Ten Cate, Avion, Puma,… “Dit marktgebeuren betekent voor mij een ware verademing. Ondertussen heb ik een mooi cliënteel uitgebouwd. Toen kwam de vraag of mensen bij mij thuis eens mochten langskomen om een nog breder gamma artikelen te zien. Stelselmatig hebben we dan een deel van de kantoorruimte ingenomen om de winkel in te richten.

De winkel is nu open op maandag en dinsdag van 9 tot 12 uur en op woensdag van 15 tot 18 uur. Op die manier ben ik ook nog in staat om de permanentie in het zakenkantoor van mijn echtgenoot waar te nemen.” (LB)

Ondergoed Els is te vinden op Markt 18 in Meulebeke. Telefoonnummer: 0478 93 24 98.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier