Elke Robbrechts uit Oostkamp wint Lipton Ice Tea-wedstrijd en krijgt Fiat 500

Elke Robbrechts, Christian Vollrath, Johan Bollen, Nancy Reso en de kinderen van Elke: Wolf en Parel Vandoorne. © foto GS
Redactie KW

Elke Robbrechts, uitbaatster van brasserie De Zonnebloem uit Oostkamp, mocht zaterdag een gloednieuwe Fiat 500 in ontvangst nemen bij drankencentrale Reso in Ruddervoorde.

“Van de vele deelnemende horecazaken was De Zonnebloem bij de vijftien zaken die een grote omzet in Lipton Ice Tea hadden verwezenlijkt en uiteindelijk beantwoordde Elke de schiftingsvraag het best. Dat leverde haar een gloednieuwe gele Fiat 500 op”, weet Johan Bollen van Unilever te vertellen. Ook voor de drankencentrale was het een verrassing. “We kregen een tijdje geleden het bericht dat De Zonnebloem geselecteerd was en vorige week woensdag mochten we Elke verrassen met het heuglijke nieuws”, vertelt Nancy Reso. “We belden haar woensdagmorgen op, maar ze was er niet en ze vergat ons zelf terug te bellen. In de namiddag belden we haar terug op en ze moest wel vijf keer vragen of het echt was dat ze een wagen had gewonnen.”

Perfecte kleuren

Elke zelf was nog onder de indruk tijdens het overhandigen van de sleutels uit handen van Johan Bollen en Christian Vollrath van Fiat Belgium. “Ik kon het niet geloven dat ik de wagen van Lipton Ice Tea gewonnen had en nog wel een gele, een kleur die perfect aansluit bij de kleuren van onze zaak. Het is duidelijk een zonnebloemwagen. Nu nog eventueel een sticker met een zonnebloem erop en het wagentje kan als perfect uithangbord voor Brasserie De Zonnebloem de weg op. Al moet ik nog even wachten tot de inschrijving, verzekering en de nummerplaat in orde zijn”, besluit een duidelijk tevreden Elke.

(GS – foto GS)

Voor meer relevante informatie, zie ook Tweedehands Fiat 500 te koop

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten