Elke inwoner van Ichtegem krijgt een gratis sleutelhanger van het gemeentebestuur

Inwoners Ichtegem worden bedankt voor 'corona-inspanningen' aan de hand van symbolische sleutelhanger©GINO COGHE Foto Coghe
Inwoners Ichtegem worden bedankt voor 'corona-inspanningen' aan de hand van symbolische sleutelhanger©GINO COGHE Foto Coghe
Rudi Ilegems
Rudi Ilegems Medewerker KW

Omdat veel inwoners van Ichtegem er een zwaar coronajaar opzitten hebben en het einde van een moeilijk periode gekenmerkt door lockdowns, quarantaine, contactbubbels en knuffelcontacten in zicht is, wil het bestuur al haar inwoners bedanken met een klein geschenkje. Het gaat om een sleutelhanger in de vorm van een ‘duim omhoog’.

“Normaal zetten wij jaarlijks onze meest inspirerende inwoners in de kijker aan de hand van de IchtegemInspireert-awards”, verklaart schepen van communicatie Magali Segers.

“Binnen verschillende categorieën worden er prijzen uitgereikt, zowel sportprijzen als prijzen voor inwoners die zich uitzonderlijk ingezet hebben in en voor onze gemeente. Maar zeg nu zelf het afgelopen jaar heeft iedereen zijn best gedaan om het coronavirus te verslaan en om elkaar te beschermen. Van mensen in de zorg, tot essentiële beroepen, inwoners die vrijwilligerswerk deden, die thuis werkten en voor hun kinderen zorgden, die helaas zelf ziek geworden zijn of van iemand afscheid hebben moeten nemen,…. Daarom verdient elke inwoner een attentie! Daarom ontvangt elk Ichtegems gezin, deze week, een sleutelhanger/flesopener in de brievenbus”.

Vaccineren

“De laatste rechte lijn in de vaccinatiecampagne is ingezet. Daarom roepen we samen met de attentie ook nog een laatste maal onze inwoners op om zich zeker te laten vaccineren. Nog een klein duwtje en we zien were tope ”, besluit burgemeester Jan Bekaert.

(RI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier