"Luna kreeg een hoorntje een eerste keer van Jo en sindsdien associeert ze het geluid van de ijskar met een gratis koekje", vertelt baasje Niko Tanghe. "Jo doet dit trouwens met nog andere honden want hij is een grote dierenvriend."

Luna is volgens Niko heel slim, want ze had maar één keer nodig om het verband te maken. "Wij wonen in de Ommegangstraat en Luna is populair in de straat omdat ze rustig in de voortuin kan blijven kijken naar het verkeer en de buren."

Van zodra ze dit geluidje hoort, begint ze echter te blaffen, loopt naar de voordeur en wacht op de ijskar. Niko: "Zelfs als ik gewoon de video afspeel, wordt ze al opnieuw zenuwachtig."

Wellicht krijgt ze binnenkort een echt ijsje als extra beloning voor haar rol in het filmpje.

(MVD)

Luna’s best friend is back! 🍦🐕🐾 🐾 #i_am_luna_bordercollie (instagram) I am Luna bordercollie visit my page!

Geplaatst door Reyelle Matanguihan op Zondag 21 juni 2020
"Luna kreeg een hoorntje een eerste keer van Jo en sindsdien associeert ze het geluid van de ijskar met een gratis koekje", vertelt baasje Niko Tanghe. "Jo doet dit trouwens met nog andere honden want hij is een grote dierenvriend."Luna is volgens Niko heel slim, want ze had maar één keer nodig om het verband te maken. "Wij wonen in de Ommegangstraat en Luna is populair in de straat omdat ze rustig in de voortuin kan blijven kijken naar het verkeer en de buren."Van zodra ze dit geluidje hoort, begint ze echter te blaffen, loopt naar de voordeur en wacht op de ijskar. Niko: "Zelfs als ik gewoon de video afspeel, wordt ze al opnieuw zenuwachtig."Wellicht krijgt ze binnenkort een echt ijsje als extra beloning voor haar rol in het filmpje. (MVD)