Elke buurt kan eigen kerstboom aanvragen in Jabbeke

Jabbeke wil het in elke buurt gezellig maken door een kerstboom te leveren. © BELGA
Redactie KW

Als het van de gemeente Jabbeke afhangt, dan krijgt elke buurt een eigen kerstboom. In het kader van de eindejaarsdagen, maar tevens als symbool van gezelligheid en verbondenheid, lanceert de gemeente een initiatief waarbij er een kerstboom voor de wijk of buurt kan worden aangevraagd.

“Een warme sfeer, talloze, kleurrijke lichtjes, dennengeur, kerstversiering en kerstballen… Wie houdt niet van de sfeer van kerst en de daarbij horende kerstboom? Sla de handen in elkaar met je buren, familie en vrienden, zorg voor een creatieve versiering en ga resoluut voor de titel van ‘De mooiste kerstbuurt van Jabbeke’,”zegt schepen van feestelijkheden Frank Casteleyn.

Aanvragen kan vandaag nog via de gemeentelijke website www.jabbeke.be, waarna je verdere informatie ontvangt. “Stuur ons achteraf alvast een foto van de buurt- of wijkkerstboom via gemeentehuis@jabbeke.be”, klinkt het nog.

De kerstboom dient op openbaar domein te worden geplaatst. De kerstbomen worden op 1 december aangeleverd tussen 9 en 16 uur op de aangegeven locatie. Voor aanvullende informatie kun je terecht bij schepen Frank Casteleyn via 0479 21 88 94. (PA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier