Eline Rousseau start met Sundae online verbouwproject op

Eline Rousseau (41) zal in acht maanden tijd de woning volledig renoveren. © Stefaan Beel
Redactie KW

Eline Rousseau (41) uit Roeselare heeft een jaar geleden Sundae opgericht: een inspiratieplatform van interieur en lifestyle. Binnenkort gaan Eline en haar team ook de uitdaging aan om een huis volledig te renoveren.

Acht jaar lang heeft Eline Rousseau (41) een eigen behangpapiermerk, Roomblush gehad. Meer dan 40.000 mensen volgden haar op Instagram. “Vanuit een gemis aan authenticiteit groeide echter het idee om een home- en lifestyleplatform te lanceren, waar dagdagelijkse interieurs en praktische tips centraal staan”, vertelt Eline.

Passie voor renoveren

“Ik heb al altijd een passie voor wonen en renoveren gehad. In elke woning zie ik een mogelijkheid om er iets van te maken. Daarom heb ik eind 2019 Roomblush verkocht en vorig jaar Sundae opgericht. De bedoeling is om mensen te inspireren door ze haalbare woonideeën te tonen. Wij willen het gelukzalige gevoel van een zondagmiddag aanreiken: in alle eenvoud genieten van vrijheid, thuis zijn en familie.”

Daarnaast starten Eline en haar team hun allereerste online verbouwproject. Ze zullen eigenhandig een renovatiepand in Roeselare (Pieter de Coninckstraat 11) transformeren in samenwerking met Belgische interieurmerken.

Foto’s, video’s en blogs

Sundae werkt samen heel wat lokale bedrijven zoals Floorify, Belisol, Dagmaat en Kaster. Gedurende een achttal maanden zullen ze het huis volledig renoveren en ondertussen hun volgers op de hoogte houden en inspireren via online content op sociale media.

“Je kan veel mensen bereiken online, aangezien velen hun inspiratie voor de renovatie of inrichting van hun huis meestal online zoeken. Daarom zullen we gedurende de acht maanden zorgen voor authentieke content zoals foto’s, video’s en blogartikelen en we hopen op die manier een mooie community uit te bouwen.”

“Er zitten heel wat authentieke elementen in de woning die we zeker willen behouden, maar ons doel is om er ook weer een ziel in te steken. We gaan in ieder geval voor een hedendaagse stijl, zonder de art-decotouch uit het oog te verliezen”, weet Eline.

In mei zullen er kijkdagen plaatsvinden, waardoor volgers en potentiële kopers het huis ook echt kunnen bezoeken. (SM)

Info: www.sundae.be, eline@sundae.be, Instagram: sundae.be, Facebook, Pinterest, YouTube: sundae.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.