Eli wint, Eli trakteert: twee gratis vaten tijdens wereldbekercross van komend weekend

Het is een beeld dat we dit seizoen al vaker zagen: een juichende Eli Iserbyt, hier na zijn zege van zondag in Gieten. © belga
Olaf Verhaeghe

Het gaat de 21-jarige crosser Eli Iserbyt voor de wind, dit seizoen. Na zijn twee zeges van afgelopen weekend, kondigt zijn Bavikhoofse fanclub een dubbel traktaat aan. Tijdens de wereldbekerveldrit van zondag trakteert Eli met twee vaten in café Chasse Patate op de markt in Bavikhove.

Veldrijder Eli Iserbyt, afkomstig uit Bavikhove, maar ondertussen verhuisd naar Kuurne, is fantastisch aan het seizoen begonnen. Na twee zeges in de Verenigde Staten schreef hij afgelopen weekend zowel de Polderscross in Kruibeke als de Telenet Superprestige-manche in Gieten op zijn naam. De youngster leeft op een wolk, zoveel is duidelijk.

In afwezigheid van de gekende tenoren Mathieu Van der Poel en Wout Van Aert, heeft onze kleine van Bavikhove zijn kans geroken“, is het ook glunderen geblazen bij de fanclub van de 21-jarige crosser. “Hij stond elke cross op het podium en is na zijn doortocht in de VS zelfs leider in de wereldbekertussenstand. Uiteraard willen wij hem op die plaats houden en roepen we iedereen op om Eli aan te moedigen op de volgende cross in het Zwitserse Bern.”

Om dat aanmoedigen wat te bevorderen nodigt de supportersclub E.I.O.F. ook jou uit om samen te komen juichen in clublokaal Chasse Patate op Bavikhovedorp. “Eli Iserbyt trakteert met twee gratis vaten tijdens de rit. Zondagmiddag vanaf 14 uur zijn alle supporters welkom om samen de wedstrijd te beleven“, zegt voorzitter Noë Nachtergaele. “Het zal tegelijk ook mogelijk zijn om lid te worden van onze supportersfederatie.” De wereldbekermanche in Bern zelf begint om 15 uur. Benieuwd of Eli Iserbyt er zijn prestaties van de voorbije weken kan evenaren!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier