Elektro André Gevaert verhuist van Oostnieuwkerke naar Roeselare

Alle werknemers van het familiebedrijf Elektro André Gevaert verhuisden mee naar de nieuwe vestiging in Roeselare. © (foto JCR)
Redactie KW

Elektro André Gevaert, dat lang tijd gevestigd was aan de Slijperstraat in Oostnieuwkerke, is recent verhuisd naar de Rumbeeksesteenweg in Roeselare.

Zestig jaar geleden startte André Gevaert de zaak op. “Pa baatte toen ook al een klein winkeltje uit”, vertelt Rik Gevaert. Hij zette samen met zijn broer eind de jaren 80 de zaak verder. “Sinds 2000 deed ik alleen verder. Enkele jaren geleden besloten we om het winkeltje te stoppen. Toch zocht ik naar een manier om nog uit te breiden”, aldus Rik. Hij verkocht een deel van zijn aandelen aan de firma ATS. “Mijn vrouw en ik hebben twee dochters. Zij zien het niet zitten om het bedrijf verder te zetten. Ik zocht dus naar een andere oplossing.”

Sinds kort is Elektro André Gevaert gevestigd aan de Rumbeeksesteenweg. Ook het personeel van Electro Develtere werkte nu bij die firma. “In totaal zijn er nu 27 techniekers, twee projectleiders en een bediende bij ons aan de slag”, aldus Rik.

De voormalige gebouwen aan de Slijperstraat in Oostnieuwkerke werden inmiddels verkocht. In de toekomst komt er een dokterspraktijk. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier