EK-wedstrijden op groot scherm in JH Skalul in Lendelede

Redactie KW

In Jeugdhuis Skalul in Lendelede worden alle belangrijke wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal voor landenteams op groot scherm vertoond. Een initiatief van Minivoetbalclub JH Skalul.

“Net zoals in 2014 zullen in Jeugdhuis Skalul alle belangrijke matchen van het Europees Kampioenschap voor landenteams in Frankrijk op groot scherm te bekijken zijn”, zegt Gert-Jan Corneillie van MVC JH Skalul. “De hoogtepunten zullen uiteraard de wedstrijden van de Belgen zijn. Vorige maandag was er al de eerste wedstrijd tegen Italië die de Belgen jammer genoeg met 0-2 verloren, maar dat zal in Skalul de pret nog niet bederven. Wie weet herpakken de Rode Duivels zich.”

Na de drie groepswedstrijden zullen alle wedstrijden vertoond worden. Gert-Jan en zijn maats van de minivoetbalclub zorgden voor een gezellige inrichting van het jeugdhuis. “Zodat het aangenaam kijken is. En bovendien zorgen we ook voor de portemonnee. Tijdens de match kosten de pintjes amper 1 euro. Tijdens de wedstrijden wordt er ook gepronostikeerd.”

Fuif

Vrijdag 8 juli, net vóór de finale op zondag, organiseert MVC JH Skalul net als tijdens het WK een fuif. “Omdat het EK in Frankrijk plaatsgrijpt geven we de fuif de toepasselijke naam ‘Coupe du Skalul’. In 2014 heette die ‘Copa Del Skalul’ en was dat een grandioos succes. DJ Veste uit Sente staat die avond aan de draaitafel. Wie verkleed is in voetbaloutfit krijgt een gratis consumptie. Daarnaast voorzien we ook ‘voetbalgetinte’ cocktails. Leden van JH Skalul betalen 2 euro, anderen 3 euro. En iedereen, jong, minder jong of ouder is welkom in het jeugdhuis. “De opbrengst van die voetbalweken is uiteraard bestemd voor de werking van onze minivoetbalclub.” (IB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.