Eisbar is veel meer dan een kerstmarkt met animatie of een schaatspiste. De organisatoren van Nomad Catering bvba die het evenement op poten zetten in opdracht van Toerisme Middelkerke vzw hebben voor een all-in spektakel gezorgd.

"Aan de chalets zijn warme dranken, een jenever of een hap te verkrijgen. Dit jaar werd geïnvesteerd in extra omsluiting en overkapping. In de centrale tent zal het heerlijk warm zijn en iedere dag is er muziek. Zowel overdag als 's avonds zijn er heel wat optredens gepland met op bepaalde dagen opnames van een radioprogramma van VBRO en heel wat thema-avonden" zegt Pieter Gevaert. "Op donderdag 20 december is er dinner with a star met chefs Stéphane Buyens en Stefaan Lauwereins."

Naast de livebands en dj's die hun opwachting maken is er onder meer Eisbar loves the 90's, Hands-up, een schlageravond en een Schatzi night. Dit zijn maar enkele thema-avonden uit het grote aanbod. Op vrijdagen 14, 21 en 28 december, zaterdag 29 december, zondag 30 december en vrijdag 4 januari 2019 is er van 15 tot 18 uur VBRO aan Zee. Dit is een radioprogramma dat wordt opgenomen en waarin presentator Paul Bruna iedere keer een tiental artiesten ontvangt voor een babbel en een optreden.

Kampioenschap nagelen

Nieuw is ook het Middelkerks kampioenschap nagelen dat op dinsdag 25 december wordt georganiseerd en dit jaar wordt de tent ook het mekka van de Santa Run die op zaterdag 29 december wordt gelopen. Aansluitend is er die dag een Santa Run Party met Bjorn Verhoeven.

En dan is er nog de schaatspiste waarop dagelijks kan worden geschaatst tot en met zondag 6 januari 2019. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen iedere zaterdag en zondag tijdens de kerstvakantie deelnemen aan schaatsgewenning met een schaatsbuddy. Prijs voor een schaatsbeurt is 6 euro. Eisbar loopt van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari 2019 en de toegang is gratis.

Het volledige programma is te vinden op www.eisbarwinter.be.

Eisbar is veel meer dan een kerstmarkt met animatie of een schaatspiste. De organisatoren van Nomad Catering bvba die het evenement op poten zetten in opdracht van Toerisme Middelkerke vzw hebben voor een all-in spektakel gezorgd."Aan de chalets zijn warme dranken, een jenever of een hap te verkrijgen. Dit jaar werd geïnvesteerd in extra omsluiting en overkapping. In de centrale tent zal het heerlijk warm zijn en iedere dag is er muziek. Zowel overdag als 's avonds zijn er heel wat optredens gepland met op bepaalde dagen opnames van een radioprogramma van VBRO en heel wat thema-avonden" zegt Pieter Gevaert. "Op donderdag 20 december is er dinner with a star met chefs Stéphane Buyens en Stefaan Lauwereins."Naast de livebands en dj's die hun opwachting maken is er onder meer Eisbar loves the 90's, Hands-up, een schlageravond en een Schatzi night. Dit zijn maar enkele thema-avonden uit het grote aanbod. Op vrijdagen 14, 21 en 28 december, zaterdag 29 december, zondag 30 december en vrijdag 4 januari 2019 is er van 15 tot 18 uur VBRO aan Zee. Dit is een radioprogramma dat wordt opgenomen en waarin presentator Paul Bruna iedere keer een tiental artiesten ontvangt voor een babbel en een optreden.Nieuw is ook het Middelkerks kampioenschap nagelen dat op dinsdag 25 december wordt georganiseerd en dit jaar wordt de tent ook het mekka van de Santa Run die op zaterdag 29 december wordt gelopen. Aansluitend is er die dag een Santa Run Party met Bjorn Verhoeven. En dan is er nog de schaatspiste waarop dagelijks kan worden geschaatst tot en met zondag 6 januari 2019. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen iedere zaterdag en zondag tijdens de kerstvakantie deelnemen aan schaatsgewenning met een schaatsbuddy. Prijs voor een schaatsbeurt is 6 euro. Eisbar loopt van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari 2019 en de toegang is gratis.