Eindejaarsactie #8020 verdeelt 10.000 euro aan waardebonnen

De hoofdwinnaars van de eindejaarsactie, samen met de handelaars die de prijzen hebben geschonken en de vertegenwoordigers van Unizo en Shopping-Oostkamp. © PH
Redactie KW

In december 2019 sloegen de lokale handelaars de handen in elkaar tijdens de vernieuwde eindejaarsactie. Voor het eerst werkten Unizo Oostkamp-Hertsberge, Unizo Ruddervoorde-Waardamme en Shopping Oostkamp gezamenlijk en konden daardoor heel wat mooie prijzen uitdelen waaronder een #8020 beleefdag voor 4 personen ter waarde van 1000 euro.

“De vernieuwde aanpak van de eindejaarsactie kende meteen een groot succes”, beschouwt burgemeester de Keyser. “77 handels- en horecazaken namen deel. Er werden maar liefst 59.342 winstkansen uitgedeeld.”

“Boost aan lokale omgeving”

“Winkelhieren is verkozen tot het ‘Woord van het Jaar'”, gaat de burgemeester verder, en dat is terecht. Lokale winkeliers maken onze dorpen mooier en doen er alles aan om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Het zijn die winkels waar je vroeger als kind een ‘schelletje’ kreeg of waar je je eerste eigen zakgeld besteedde. Ze geven ook een boost aan de lokale omgeving. Lokale winkels sponsoren vaak de het verenigingsleven zoals plaatselijke sportclubs, toneelgezelschappen enz. Oostkamp heeft ook heel wat kwalitatieve producten te bieden. Lokaal winkelen wordt het hele jaar beloond!” De handelszaken uit Groot-Oostkamp schonken 24 hoofdprijzen van minstens 250 euro elk. Daarnaast ontvangen 80 winnaars binnenkort een BeleefOostkamp-cadeaubon ter waarde van 50 euro waarmee kan gewinkeld worden in meer de deelnemende handels- en horecazaken.

Sylvia Sap wint de #8020 beleefdag voor 4 personen ter waarde van 1.000 euro geschonken door Carrefour Market Ruddervoorde, Choc’atelier, Bistro Médar en Sentobene. De andere hoofdprijzen die een waarde van minstens 250 euro hebben werden geschonken door Slagerij Laurenzo & Sylvie, The Beauty’s, Tire-Bouchon, Electro Host-Focke, Rijwielen Moeyaert, Slagerij-Traiteur Vermeersch, NV Autostrade, Bakkerij Rommelaere, Parfumerie Schoonheidsinstituut Caline, Bodies by Jasmijn, Smatch Ruddervoorde, Het Wilgenbroek, Elle Nord,Indesi, Maison des Amis, ‘t Bloemenhuisje, schoonheidsinstituut Cleopatra, Nisus, bodystyling en Keurslager De Zaeyer. (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier