Zelfs leveren aan huis zal tot de mogelijkheden behoren. "Ik heb al een brommertje en een elektrische bakfiets aan vrienden gevraagd", zegt zaakvoerder Mike Van Tuyckom.

Hij baat het eethuis samen met zijn vrouw Stéphanie Van Severen uit. Het nieuws kwam aanvankelijk dan ook stevig binnen bij het koppel. Maar ze besloten om niet bij de pakken te blijven zitten. "Tot 3 april is echt wel een lange periode om te overbruggen", zegt Stéphanie. "Maar we moeten een van de weinige horecazaken zijn die donderdagavond net producten bij besteld hebben."

Het koppel dacht een beperkte kaart uit en is van plan om die via takeaway aan te bieden. Vooral salades, burgers, pasta's en maaltijden voor kinderen behoren tot de mogelijkheden. "We proberen om het zo uitgebreid mogelijk te houden. Klanten ontvangen blijft het allerleukste, maar we moeten nu gewoon creatief zijn. En dit is onze manier om door te gaan en onze klanten te blijven bedienen", zegt Mike.

Bestellen kan door het eethuis te bellen. De kaart vindt u binnenkort op hun Facebookpagina.

(TL)

Zelfs leveren aan huis zal tot de mogelijkheden behoren. "Ik heb al een brommertje en een elektrische bakfiets aan vrienden gevraagd", zegt zaakvoerder Mike Van Tuyckom.Hij baat het eethuis samen met zijn vrouw Stéphanie Van Severen uit. Het nieuws kwam aanvankelijk dan ook stevig binnen bij het koppel. Maar ze besloten om niet bij de pakken te blijven zitten. "Tot 3 april is echt wel een lange periode om te overbruggen", zegt Stéphanie. "Maar we moeten een van de weinige horecazaken zijn die donderdagavond net producten bij besteld hebben."Het koppel dacht een beperkte kaart uit en is van plan om die via takeaway aan te bieden. Vooral salades, burgers, pasta's en maaltijden voor kinderen behoren tot de mogelijkheden. "We proberen om het zo uitgebreid mogelijk te houden. Klanten ontvangen blijft het allerleukste, maar we moeten nu gewoon creatief zijn. En dit is onze manier om door te gaan en onze klanten te blijven bedienen", zegt Mike.Bestellen kan door het eethuis te bellen. De kaart vindt u binnenkort op hun Facebookpagina.(TL)