Eethuis De Dreeve voortaan ook friethuis mét frietmobiel

Redactie KW

De Dreeve in Aartrijke gaat een nieuw hoofdstuk in. “We blijven alles aanbieden van in ons eethuis en zijn voortaan ook een upgrade frituur”, zegt zaakvoerster Annick Denijs. Voor wie dat wil, levert ‘Tattoo Jean’ de frietjes aan huis met de frietmobiel.

De Dreeve is voortaan niet enkel een eethuis, maar ook een friethuis. “We bieden nog alles aan wat we eerder in het eethuis serveerden, maar we hebben ons concept uitgebreid met een upgrade frituur”, begint Annick Denijs die samen met haar zoon, chef-kok Nikita de drijvende kracht is achter De Dreeve.

Annick is al 17 jaar actief in de horeca. “Ik ben destijds begonnen met broodjeszaak Fast Snack, toen nog in de A. Mervilliestraat in Aartrijke. Na de brand daar, zijn we verhuisd naar de Aartrijksestraat. Daar startte ik op 1 augustus 2009 brasserie De Dreeve. Later zijn we geëvolueerd naar een eethuis en nu op maandag 16 november starten we dus met dit nieuwe hoofdstuk.”

Klaar voor toekomst

“Een friethuis is al lang de droom van Nikita. Door de coronacrisis kwam de uitvoering ervan in een stroomversnelling”, vervolgt Annick. Ook door die coronacrisis wil het duo anticiperen op de toekomst. “Omdat we denken dat de crisis wel nog even zal duren, hebben we geïnvesteerd in een oproepsysteem. Wie frietjes bij ons bestelt in de zaak, krijgt een bakje mee naar de auto dat een signaal geeft zodra de bestelling klaar is. We leveren ook aan huis met onze frietmobiel. Jean zal dat doen.”

Nikita en Annick hebben ook enkele specialiteiten in hun nieuwe aanbod. “Zoals het Aartrijkenaartje, een bakje frietjes met warme pepersaus, een huisgemaakte brochette met kruiden en een sausje naar eigen keuze. We hebben ook een ruim veggie-aanbod, bakken onze frietjes in palmvet en werken met biologisch afbreekbare verpakkingen. Onze vernieuwde website waarop je kunt bestellen, gaat zondag online.”

De Dreeve haalt de broodjes en pannenkoeken uit het aanbod en heeft de openingsuren veranderd. Voortaan is de zaak op woensdag en donderdag gesloten. De openingsuren vind je online. (BC)

Info: www.dedreeve.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.