Daarnaast leveren ze ook aan huis. Met dit geniaal idee wil de uitbater Michiel Thermote (25) de coronacrisis overbruggen. Nietsdoen is voor Michiel 'not done'. "Sluiten is voor mij geen optie. Ik ben maar een half jaar bezig. Ik neem geen risico's." Het personeel kan gewoon doorwerken.

"Mijn afhaalpunt is nu iedere dag open. Ik had de plaats en de mogelijkheden. Het is de bedoeling om mensen gelukkig te maken. Daarnaast wil ik mijn klanten via mijn maaltijden verwennen. Ik wil hen het een 'Kameleon-gevoel' in huis geven", vertelt Michiel.

Maximum aan service

Met alle dagen open te zijn bieden we een maximum aan service. "Ik heb het voordeel dat ik veel snacks kan aanbieden. Het aanbod is onbeperkt. Men kan de keuze maken uit de volledige kaart", zegt de uitbater. "We bedienen de klanten via het raam dat vroeger fungeerde als bedienpunt van de voormalig frituur de Ton. Het was geen werk om mijn afhaalpunt in te richten."

Michiel wil zijn personeel niet op straat zetten. "Het personeel is blij te mogen verder werken. De horeca zal er sowieso zwaar onder lijden. Het wordt voor velen rampzalig. Voor veel startende ondernemingen zal het een doodsteek zijn", aldus Michiel Thermote. "Ik hoop dat mijn initiatief slaagt. De reacties zijn alvast positief."

De Kameleon levert aan huis en aan grote bedrijven gelegen in een straal van vijf km. De afhaalmaaltijden kan tussen 11.00 uur tot 14.30 uur en van 17 uur tot 21 uur.

Tijdens het weekend is het doorlopend open van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Meer info via www.kameleonheule.be - 0493 504216 / 056 371534.

(CCH/ foto KDS)

Daarnaast leveren ze ook aan huis. Met dit geniaal idee wil de uitbater Michiel Thermote (25) de coronacrisis overbruggen. Nietsdoen is voor Michiel 'not done'. "Sluiten is voor mij geen optie. Ik ben maar een half jaar bezig. Ik neem geen risico's." Het personeel kan gewoon doorwerken."Mijn afhaalpunt is nu iedere dag open. Ik had de plaats en de mogelijkheden. Het is de bedoeling om mensen gelukkig te maken. Daarnaast wil ik mijn klanten via mijn maaltijden verwennen. Ik wil hen het een 'Kameleon-gevoel' in huis geven", vertelt Michiel.Met alle dagen open te zijn bieden we een maximum aan service. "Ik heb het voordeel dat ik veel snacks kan aanbieden. Het aanbod is onbeperkt. Men kan de keuze maken uit de volledige kaart", zegt de uitbater. "We bedienen de klanten via het raam dat vroeger fungeerde als bedienpunt van de voormalig frituur de Ton. Het was geen werk om mijn afhaalpunt in te richten."Michiel wil zijn personeel niet op straat zetten. "Het personeel is blij te mogen verder werken. De horeca zal er sowieso zwaar onder lijden. Het wordt voor velen rampzalig. Voor veel startende ondernemingen zal het een doodsteek zijn", aldus Michiel Thermote. "Ik hoop dat mijn initiatief slaagt. De reacties zijn alvast positief."De Kameleon levert aan huis en aan grote bedrijven gelegen in een straal van vijf km. De afhaalmaaltijden kan tussen 11.00 uur tot 14.30 uur en van 17 uur tot 21 uur.Tijdens het weekend is het doorlopend open van 11.00 uur tot 21.00 uur.Meer info via www.kameleonheule.be - 0493 504216 / 056 371534.(CCH/ foto KDS)