Eerste voetbalstage in Brielen schot in de roos

De begeleiders-trainers van dienst in Brielen waren naast Serano Dehaene, Michiel Logie, Marek Sannen en Aaron Carrein op de foto met de meeste deelnemers en enkele ouders. © foto FB
Redactie KW

Brielen heeft er een eerste geslaagde voetbalkamp op zitten. Niets dan tevreden gezichten dan ook op de afsluit op vrijdag 19 juli.

Het Foot & Fun kamp georganiseerd door Sportival vzw i.s.m. K. Brielen Sport ging door van 15 tot 19 juli in de accommodatie van de Brielense voetbalclub. Serano Dehaene uit Brielen, medewerker van Sportival vzw, was de initiatiefnemer. “Sportival vzw organiseert tijdens de vakantie sport- en themakampen in het VTI in Ieper en voor dit voetbalkamp weken we voor het eerst uit naar Brielen. Hier bij K. Brielen Sport hebben we de gepaste en voeldoende ruimte en accommodatie en er was hier ook nog nooit een voetbalkamp.”

Met de deelname van 28 lagere schoolkinderen was deze eersteling een schot in de roos. Naast hoofdbrok voetbal was er als funtoemaatje o.a. boogschieten, baseball en andere spelen. De deelnemers kregen ook een warme maaltijd en een gezond drieuurtje. De begeleiders-trainers van dienst in Brielen waren naast Serano Dehaene, Michiel Logie, Marek Sannen en Aaron Carrein op de foto met de meeste deelnemers en enkele ouders.

(FB/ foto FB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier