Eerste schepen Bert Verhaeghe en dokter Elke verwachten derde kindje

Schepen Bert Verhaeghe en echtgenote Elke Wybaillie zijn in de wolken met de komst van een broertje of zusje voor dochtertje Marie. © (Foto LVW)
Redactie KW

Eerste schepen en toekomstig burgemeester Bert Verhaeghe (stadslijst Open Vld-Groen-Positief Project) en zijn echtgenote Elke Wybaillie uit Wervik verwachten eind februari hun derde kindje. Dat is bijzonder goed nieuws na alle tegenslagen. Dochtertje Charlotte (bijna 2 jaar) overleed in januari dit jaar thuis in haar slaap. Bert Verhaeghe maakte het heuglijk nieuws bekend op zijn Facebookpagina.

“Met veel blijdschap, intens geluk en een dankbaar hartje laten we weten dat we een derde kindje in ons gezin verwachten”, zo lezen we. “Een broer of zus voor Marie en Charlotte, die van ergens – waar ze ook is – zal meekijken en lachen van geluk. Na regen komt altijd zonneschijn.”

Het regent op de sociale media likes en gelukwensen. “Het zijn er ondertussen al meer dan duizend”, aldus Bert donderdagavond. “Ongelooflijk eigenlijk en nog nooit meegemaakt. Niet alleen van familie en vrienden, maar ook van heel veel mensen uit onze stad. Ook van politici uit andere gemeenten.”

Berichtjes

Bert Verhaeghe is lid van Open Vld en kreeg ook van de partijtop al felicitaties. “Partijvoorzitter Egbert Lachaert en minister Vincent Van Quickenborne stuurden al een sms”, klinkt het. “Neen, premier Alexander De Croo niet want hij heeft het waarschijnlijk te druk door het coronavirus.” (lacht)

Bert Verhaeghe (38) is advocaat. Zijn bevoegdheden als schepen zijn Omgeving en Ruimte, Stadsvernieuwing, Wonen, Ondernemen, Kinderen, jongeren en gezinnen. Zijn echtgenote Elke Wybaillie (35) is chirurg in AZ Delta, campus Rumbeke, Menen en Torhout. Ze is er in november vorig jaar gestart op de dienst long-vaatchirurgie. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier