Eerste rommelmarkt in de Smissestraat en op Coppensplein in Klerken

Niels Deceuninck van het Perelaarommeganscomité en Anja Bolle van De Cockpit poseren op het Coppensplein, waar de tent geplaatst zal worden. (foto ACK)
Redactie KW

Tea-room De Cockpit organiseert in samenwerking met het Perelaarommegangcomité op zaterdag 29 juni voor het eerst een rommelmarkt op het Willy Coppensplein en in de Smissestraat.

De rommelmarkt start om 6 uur op zaterdag 29 juni en duurt tot 17 uur. Het is de bedoeling dat enkel brocante verkocht wordt. Wie een stand wil, betaalt 1 euro per meter en de auto mag achter de stand staan. Voor de kinderen zal er een springkasteel aanwezig zijn. De Smissestraat zal vanaf apotheek Gies tot aan de winkel van Bence Mortier en rond het Coppensplein verkeersvrij zijn. Op het Coppensplein zal een grote tent geplaatst worden waar na het eind van de rommelmarkt dj Rino voor ambiance komt zorgen en waar vanaf 21 uur Bibia Diamand komt optreden. De toegang is volledig gratis en er zal voldoende eet- en drankgelegenheid zijn. Wie een stand wil reserveren, kan zich vooraf inschrijven. Voor meer inlichtingen kan je terecht in De Cockpit, bij het Perelaarommegangscomité en via 0494 39 97 62.

(ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier