Eerste Oktoberfeeste Harmonie Ste-Cecilia met polka’s, schlagers en braadworsten

Redactie KW

Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober brengt de Koninklijke Harmonie Ste-Cecilia Keiem haar eerste Oktoberfeeste, telkens om 20 uur in zaal Lecca in Leke.

De muzikanten treden aan in traditionele klederdracht en brengen een mix van polka’s, walsen, schlagers en evergreens, met klinkende titels zoals Tiroler Holzhackerbaum, Von Bayern nach Tirol en Feuerfest Polka. Ook de majorettes en het trommelkorps komen in actie. Er zijn reuzegrote braadworsten te verkrijgen en bier wordt geserveerd in Beierse bierglazen. Zaterdag is er een afterparty met dj Stijn. “Inderdaad, ik was vragende partij voor dit themaconcert. Vier jaar geleden ben ik met enkele vrienden naar München geweest. Wat je daar tijdens het Oktoberfest meemaakt, is onbeschrijfelijk. Ik wou heel graag die sfeer eens bij ons creëren”, aldus voorzitter Franky Debergh. Tickets kosten 12/7 (-12 jaar) euro, inclusief een braadworst, consumptie en verrassing. Wie in Oberbayern-outfit komt, verdient een gratis drankje. De bestuursleden van de harmonie hebben alvast hun lederhosen en dirndl aangetrokken en zijn helemaal klaar voor hun Oktoberfeeste. (foto KLD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten