Eerste keverwagentje van Bellewaerde verkocht voor 6.800 euro

Het wagentje. © Bellewaerde Park
Redactie KW

Het eerste keverwagentje van Bellewaerde Park is geveild voor 6.800 euro. Die veiling liep vrijdag af. De opbrengst gaat naar Think Pink. De gelukkige winnaar krijgt ook een ticket voor de allerlaatste rit van de kevertjes ooit.

Vorige week kondigde Bellewaerde aan dat ze 5 keverwagentjes zullen veilen tijdens de zomervakantie ten voordele van Think Pink, de organisatie tegen borstkanker.

Op 1 juli werd de veiling gelanceerd van het eerste van de vijf keverwagentjes van de iconische attractie in Bellewaerde Park. 6 november zal die attractie verdwijnen, maar vijf mensen kunnen dus zo’n wagentje meenemen naar huis. Ze winnen niet alleen het wagentje, maar ook een ticket voor de allerlaatste rit van de kevertjes ooit. De opbrengst van de veiling gaat naar Think Pink, de organisatie tegen borstkanker, die begin oktober hun 15-jarig jubileum viert in Bellewaerde Park.

De andere vier wagentjes zullen in de loop van de zomervakantie via verschillende platformen geveild worden. Verdere informatie daarover zal Bellewaerde Park via hun sociale media communiceren.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.